A Magyar Tudományos Akadémia Élelmiszer-tudományi Komplex Bizottsága, a Központi Környezet- és Élelmiszer-tudományi Kutatóintézet és a Magyar Élelmiszer-tudományi és Technológiai Egyesület közös rendezésében idén is megrendezésre kerülnek a Tudományos Kollokviumok.
A tudományos kollokviumok legfőbb célja az, hogy az élelmiszerekkel foglalkozó szakembereket a magyar élelmiszerkutatás legújabb elvi és gyakorlati eredményeiről tájékoztassák, valamint, hogy az élelmiszer-tudomány és az élelmiszeripar képviselőinek megadják a lehetőséget, hogy egy közös fórumon találkozzanak, információt és tapasztalatot cseréljenek.
A rendezvény időpontja 2015. május 29. péntek, 9.30, helyszíne: NAIK Élelmiszer-tudományi Kutatóintézet Tanácsterem, 1022 Budapest, Herman Ottó út 15.
További részretek IDE KATTINTVA tekinthetőek meg!